Varmepumper

Installation af varmepumper

Unikke varmeløsninger til private og erhverv

Skal du have et billigt og miljøvenligt alternativ til den nuværende opvarmningskilde i boligen, sommerhuset eller din virksomhed? Da kan en moderne og tidssvarende varmepumpe være svaret.

Hos JM-Ventilation i Brønderslev har vi mange års erfaring med installation af varmepumper for private og erhverv, og vi rådgiver også gerne dig, om hvilke varmepumpeløsninger, der vil være de mest optimale og rentable for netop dig.

Hvorfor vælge en varmepumpe?

Hvis din bolig, dit sommerhus eller din virksomhed i dag opvarmes med et gammeldags fyr, der kører på olie eller naturgas, så ved du, at det kan være en dyr omgang at skure op for varmen. Bruger du el-varme vil du ligeledes kunne spare masser af penge på den årlige og månedlige varmeregning ved at få en installation af varmepumper og konvertere til opvarmning med en eller flere varmepumper.

Årsagen er, at varmepumper udnytter energien meget bedre end fx el-radiatorer. Du får kort sagt meget mere varme ud af hver kWh, du bruger.

En varmepumpe er altså i mange tilfælde et grønnere, billigere og mere miljøvenligt alternativ til de gængse opvarmningskilder.

Vi finder den rigtige løsning til dig

JM-Ventilation er dit lokale ventilationsfirma i Nordjylland. Vores dygtige og erfarne teknikkere kører hver uge i byer som Brønderslev, Aalborg, Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn – og vi kommer også gerne ud til dig. Vi lægger vægt på grundig rådgivning og unikke løsninger og kan hjælpe dig med alt fra valg af den rette varmepumpe til installation og efterfølgende service.

Brug for et tilbud på installation af varmepumpe?

Skal din varmeregning ned? Ring eller skriv da til os allerede i dag.

Vi ved hvor stor en forskel en installation af en varmepumpe kan gøre, så lad os hjælpe med rådgivning og et uforpligtende tilbud på den varmepumpeløsning, der passer perfekt til dit behov og dit budget.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.